Neekeri twitter

James Hirvisaari ❤️✝️ on Twitter: “Taas jälleen kerran …

Taas jälleen kerran neekeri asialla. Kelvottoman mamupolitiikan seurausta. Syyllisinä maamme suvakkinatsiämmät.

Jiri Keronen on Twitter: “Koko “n-sana” on äärimmäisen epä …

Koko “n-sana” on äärimmäisen epä-älyllinen ja lapsellinen konsepti. Kaikki tietävät, että sillä tarkoitetaan neekeriä. Ei se asia muutu miksikään sillä, …

Tuomas Enbuske on Twitter: “Nimimerkki Neekeri Muna …

Nimimerkki Neekeri Muna alkoi juuri seurata minua #Twitter:issä. Jotenkin on sellainen kutina, että nyt syntyy älykkäitä keskusteluja! Translate Tweet.

Unna Nuuni on Twitter: “Trending in Finland: #neekeri https …

23.11.2021 — Eihän neekeri tarkoita muuta kuin musta. Juontaa latinan niger sanasta, joka tarkoittaa nimenomaan musta. Kulkenut kait jonkin latinansukuisen …

Antifa Suomi on Twitter: “@riikkamarip @snadinadi @marjasannikka …

Mikä ohjelma kyseessä ja mitä hän on siis tehnyt? Oon ite ihan kuutamolla ? … Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri. Neekeri.

Fieni Kaarifade on Twitter: “Viimeisiä viedään: neekeri …

Viimeisiä viedään: neekeri, neekeri, #neekeri. #vapaus #sananvapaus. Translate Tweet. 7:07 PM · Jan 9, 2021 from Vantaa, Suomi·Twitter for iPhone.

Arman Alizad on Twitter: “”Äitini on enkeli ja isäni on …

“Äitini on enkeli ja isäni on neekereiden kuningas.Jonain päivänä minusta tulee neekeriprinsessa” – Peppi Pitkätossu Mä rakastan näitä ❤️ .

HommaMedia on Twitter: “#Woke-väki on saanut jälleen …

N-sana itsessään on naurettava, sillä siitä tulee mieleen, että halutaan lakaista maton alle mukamas sopimatonta, vaikka kyse on suomenkielen sanasta neekeri, …

Sami Kuusela al Twitter: “Nisti on nykyajan neekeri. Tulee …

Nisti on nykyajan neekeri. Tulee mieleen, kun niin monen mielestä huumeongelmaisen saa näköjään tappaa. Seuraavaksi köyhät? Rumat? Tyhmät? Tradueix el tuit.

MariK@llio on Twitter: “NEEKERI NEEKERI NEEKERI …

4.3.2021 — Aina välillä kiehuu yli. Nyt on taas hyvä mieli. Tietysti aina parempi jos joku cancel-woke-rynnäkkölehmä tästä loukkaantuisi….

Keywords: neekeri twitter